UR.Time Machine - Best of Bucharest then & now

DESCHIS Gastrobar ( Splaiul Unirii 160 )
  • Joi, 1 Decembrie - 18:00 - 20:00.
Intrarea este liberă.
UR.BASM încurajează folosirea Mașinii Timpului pentru călătoriile în lumea poveștilor urbane ale Bucureștiului.

Seria de prezentări alternative pornită de Cristi Radu de la Rezistența Urbană în 2012 pune frână pentru tine. Hai să proiectăm cele mai bune imagini de „atunci”, refăcute din exact același unghi „acum”! Dacă-ți imaginezi o prezentare plictisitoare, extrasă din cursuri de facultate sau lucrări de doctorat, ia-ți gândul.

O să te fascineze comparația atunci vs. acum într-un eveniment unic, practic un Best Of Mașina Timpului. Locuri dispărute, locuri modificate până la absurd, locuri care au rămas la fel, toate spun povestea nescrisă a Bucureștiului, demolează mitul expirat „Micul Paris” și-l înlocuiesc cu o imagine pe bune a capitalei.

Despre Rezistența Urbană: Proiect lansat în 2007 ca blog de timp liber. Am atras o comunitate cu atitudine. Ne ocupăm de probleme actuale, urbane, civice. Cunoscuți pentru explorarea și promovarea Bucureștiului. Apărem în media convențională și neconvențională, ținem și conferințe. 100% independenți. Pentru că oamenii informați nu pot fi manipulați. Vrem transparență și eficiență în administrația publică, stat cu adevărat laic, alegeri libere, urbanism coerent, transport urban modern ecologic, etc.