Creativity & composition and label management workshop

DJ Superstore (Strada Școala Ciocanul 3-5)
  • Joi, 1 Decembrie - 18:00 - 19:00 - "Creativity & composition workshop" with Guti + Francesco Tristano
  • Vineri, 2 Decembrie - 18:00 - 19:00 - ”The 11 Steps Starting and Running a Record label. A personal Outlook.” with Maher Daniel
Participarea la workshop este gratuită și se face în baza unei rezervări pe info@djsuperstore.ro

* Vă rugăm să menționați numele complet și workshop-ul la care doriți să aplicați.
** Pentru fiecare workshop sunt 22 locuri disponibile.
DJ Superstore, singurul magazin de muzică din România destinat DJilor (Strada Școala Ciocanul 3-5) găzduiește două workshop-uri care cu siguranță vor stârni interesul celor interesați de label management și de compoziție muzicală.

Traineri:
Daniel Maher este cunoscut ca fiind unul din acei label owneri care debordează de energie atât în ceea ce privește dezvoltarea unui proiect cât și a susținerii unui dj set în fața a mii de oameni.

Francesco Tristano a debutat în anul 2000 cu Russian National Orchestra dar asta nu l-a oprit să fie foarte activ în domeniul electronic. Colaborând cu artiști ca Carl Craig și Murcof, Tristano va avea cu siguranță câteva lucruri importante de spus pe scena muzicală contemporană.

Guti a sărit de la jazz la techno fără a trece neobservat de artiști ca Marco Carola, Loco Dice sau Carl Cox. Cu un set de skill-uri în ceea ce privește producția de muzică electronică, Guti vine să-ți răspundă la cele mai arzânde întrebări.